Valentin napi szerelmes ajándékötletek férfiaknak

Múld felül kedvesed várakozásait és idén Valentin napon lepd meg egy emlékezetes szerelmes ajándékkal, ami ápolja a kapcsolatotokat és közelebb hoz titeket egymáshoz. Használd ezt a napot arra, hogy kifejezd, mennyire fontos még mindig a számodra és inkább egy hangulatos estével, ne pedig egy boltban vásárolható késztermékkel lepd meg.

Szerelmes kényeztetés a testnek és a léleknek

Alakítsd át a hálószobátokat egy rejtelmes masszázsszalonná, ahol megmasszírozhatjátok egymást tetőtől talpig. Szórj fehér és vörös rózsaszirmokat a bejárati ajtótól a hálószobáig, hogy hazaérve tudja, merre kell indulnia. A hálószoba ajtó elé készíts ki egy ízlésesen becsomagolt alsónadrágot egy üveg borral, két pohárral és egy üzenettel, melyben megkéred, hogy vegye fel az új alsóját és vegye kézbe a borokat, mielőtt belépne a hálóba.

Ahhoz, hogy fürdő hangulatot teremts a szobában, terítsd le az ágyat selyemlepedővel, szórd tele rózsaszirmokkal, gyújts gyenge fényű és enyhén illatos gyertyákat a szoba különböző pontjain, rakj be valami kellemes muzsikát és készíts ki néhány üveg masszázs olajat az éjjeliszekrényre. Vedd fel az új hálóingedet és feküdj le az ágyra, várva a kedvesed. Miután ő is megérkezett, kezdd el a masszázst: először a hátával és a vállával kezdj, hogy mielőbb ellazuljon és nyugodtan élvezhessétek az est hátralevő részét.

Romantikus fürdőélmény

Készíts meleg, hívogató fürdővizet, amit órákon keresztül élvezhettek, természetesen együtt. Önts a vízbe illatos habfürdőt a hatás fokozásáért. Készíts oda egy asztalt egy üveg finom borral, eperrel és tejszínhabbal, amit közösen fogyaszthattok el a kádban pihenve. Rakd körbe a kádat gyertyákkal és kapcsold le a világítást a romantikus hangulatért. Lágy muzsikával kényeztessétek a lelketeket, s miután kiszálltatok a kádból, bújjatok össze a rózsaszirmokkal teleszórt pihe-puha ágyatokban.

“Igazi szerelmes” vacsora

Szerezd be kedvesed kedvenc fogásához a hozzávalókat és készítsétek el közösen az ünnepi vacsorát. Vegyél két kötényt, hogy ne koszoljátok össze magatokat. Te viselj csinos ruhát a kötény alatt, amit hagyj kivillanni, hadd epekedjen a párod.
Teremts a konyhában és étkezőben romantikus hangulatot. Teríts meg frissen mosott és vasalt asztalterítővel, tégy az asztal közepére egy csokor vörös rózsát üvegvázában, köré illatos gyertyákat helyezz. Szerezz be egy üveg különleges bort, amit elszürcsölgethettek, amíg a vacsora elkészültére vártok. A kedvenc költőjétől/írójától is választhatsz neki egy-egy szerelmes idézetet, hogy még romantikusabb legyen az este.

Szerelmes kuponok

Lepd meg a kedvesed Valentin-napon egy általad készített kuponfüzettel, amiben romantikus programokat javasolsz. Ehhez vágj ki kb. 10 centi széles téglalapokat egy piros kartonból és írj mindegyikre egy-egy szerelmes programlehetőséget. Lyukaszd ki őket lyukasztóval és egy vörös szalaggal kösd át a kuponokat. A pasid imádni fogja az ötleteket, s főleg azt, hogy az ő kedve szerint töltitek el az estét.

"Irtózni a huzattól - gondolta a kis herceg - elég kockázatos kilátás egy növénynek."