Eljött végre a négynapos hétvége, és fogalmad sincs, mivel töltsd azt? Nem utaztál el és nincs kedved egész hétvégén a TV előtt ülni? Fogadd praktikus programajánlónkat a hosszú hétvégére!

1. Vegyél részt az állami nemzeti ünnepségeken!

2. Készíts kokárdát a gyerekekkel!

3. Süsd meg azt az isteni sütit, aminek receptje már fél éve ott lapul a zsebedben, de eddig sosem volt rá időd.

4. Látogass el a Fővárosi Állat- és Növénykertbe! Itt a felújítási munkák miatt március 15-től kezdve várhatóan április közepéig 15% kedvezményt kapsz a teljes árú alapjegyek árából.

 

5. Olvass Petőfi-verseket vagy vegyél elő egy Jókai regényt!

 

6. Túrázz együtt a gyermekvasutasokal! A túra útvonalát Széchenyi-hegy állomástól Hűvösvölgyig, a Gyermekvasutas Otthonépületig jelölték ki.

7. Szánj végre időt magadra és wellness-ezz otthon! Készíts pakolást saját bőrtípusodnak megfelelően és varázsolj magadnak ellenállhatatlan külsőt!  A konyhádban is fellelhető hozzávalók ( pl. joghurt méz, csokoládé, uborka, sárgarépa, tojás) alapján összeállíthatsz hidratáló pakolást, tisztító-frissítő maszkot, eltüntetheted a bőrpírt, ragyogóvá és simává varázsolhatod bőröd.

Ha nincs kedved a pakolásokhoz, egyszerűen csak ülj bele kedvenc székedbe és hallgass zenét!

8. Kirándulj egyet a szabadba! Nyugodtan ölts magadra piros dzsekit, fehér pólót és zöld nadrágot :)

9. Ha inkább kimozdulnál egy kis zenehallgatásra, válaszd a Trafik Klub-ot. Itt az ünnep tiszteletére rendhagyó koncert részese lehetsz: a Trafik piros-fehér-zöld ruhába öltözik és Nikola Parov, Herczku Ágnes, a Motiva zenekar és a Zefír zenekar fogja a modern zenét a hagyományokkal ötvözni.

Bármelyik programot is választod, a lényeg: pihenj egy nagyot és élvezd ki a hosszú hétvége minden percét!