Hetek, talán hónapok óta randiztok. Úgy gondolod, a barátnője vagy. Úgy is érzed, hogy a barátnője vagy. Meg van köztetek a kellő szenvedély, szerelem, móka, sőt, alkalomadtán egy-egy „szeretlek” is elhangzik. Mégis, van egy furcsa érzésed, amitől nem tudsz szabadulni: nem ugyanúgy látjátok a kettőtök kapcsolatát. A lenti 11 tipp segítségével könnyen a végére járhatsz a dolognak.

1. Soha nem találkoztál a családjával és a barátaival.

Ha mondjuk már nyolc hete randiztok és még nem találkoztál egyetlen baráttal vagy rokonnal sem, akkor itt az ideje a kérdezősködésnek. Lehet, hogy nem tekint a barátnőjének. Természetesen mindannyian elfoglaltak vagyunk, és a munka miatt nem tudunk annyit találkozni a családunkkal és ismerőseinkkel, amennyit szeretnénk. Ha viszont úgy érzed, hogy kifogásokat kreál arra, hogy miért nem mutat be, akkor nagyobb a baj.

2. A fontosabb eseményekre nélküled megy.

Mit tekintünk fontosabb események? Mondjuk egy céges partit („Annyira unalmasak. Nem akarom, hogy ott kelljen szenvedni neked is.”), egy barátja születésnapi buliját („Lesz ott egy csomó, számodra ismeretlen ember. Én is csak megyek és jövök.”), karácsonyi összejövetel a barátokkal („Csabi nagy ivó. Csak gyorsan bekapok valamit és jövök is hozzád.”).

3. Ha még nem beszéltetek a témáról, akkor valószínűleg nem tekint a barátnőjének.

Sokszor a legfontosabb dolgokról nem beszélnek a párok. Gondolj a vele töltött időre. Beszéltetek már arról, hogy miként látjátok a kapcsolatotokat és mit szeretnétek a jövőben? Beszéltetek már arról, hogy kizárólag egymással van szexuális kapcsolatotok? Ha nemmel válaszoltál a kérdésekre, pedig már hetek/hónapok óta együtt vagytok, akkor valószínűleg nem tekint komolyan a barátnőjének.

4. Hétvégén soha nem hív fel.

Ha olyan fiúval randizol, aki nem úgy gondol rád, mint a szerelmére, akkor nehéz lesz kivívni nála az első helyet. Nyilvánvalóan szeret a társaságodban lenni, de a minőségi kapcsolat arról szól, hogy a hétvégéket is együtt töltitek. Ha szombat-vasárnap inkább csak üzeneteket küld, mert azt könnyű megírni, legyen bármilyen szituációban, akkor nem biztos, hogy ő lesz a férjed pár év múlva.

5.  Még nem voltál az otthonában.

Van egy csomó jó érve arra, hogy miért nem mentek hozzá? „A szobatársaim nagyon rumlisok.” „Soha nincs időm kitakarítani.” „A te lakásod sokkal szebb, nem lenne értelme az enyémbe menni.” Kifogás ide vagy oda, bizonyos idő elteltével igenis illik elvinnie az otthonába. Nehéz igazán megismerni valakit anélkül, hogy látnánk hogyan él, milyen tárgyakkal veszi körül magát.

6. Úgy mutat be, mint a barátját, vagy simán csak a keresztneveden szólít.

Általában úgy mutatunk be két, egymásnak idegen embert, hogy hozzáteszük, milyen kapcsolatban állunk egymással: „Ő itt az Apukám, János.”, „Hadd mutassam be a barátnőmet, Violát.”, stb. Ha viszont úgy mutat be, mint egy barátját vagy nem is mond semmit, csak a nevedet, akkor igen, az van, amitől tartottál. Nem tekint a barátnőjének.

7. A hirtelen változtatások összezavarják.

Íme, egy nagyszerű teszt. Hogyan kezeli a párod, ha az utolsó pillanatban változtatsz a programotokon. Mondjuk, felhívod és ezt mondod: „A szerda mégsem lesz jó, közbejött valami. Mi lenne, ha pénteken találkoznánk?” A válasz elutasító?

Nem javasoljuk, hogy teszteld a párodat, de ha érzed a változás szükségességét, akkor próbáld meg váratlan helyzetbe hozni. Vajon leblokkol vagy kedvesen tudomásul veszi a változást , ami láthatóan nem okoz neki különösebb problémát.

8. Általában hétköznap találkoztok.

A szerelmesek a péntek és a szombat estét általában együtt töltik. Ha úgy vetted észre, a hétvégék neki soha nem jók, inkább találkozik veled hétköznap, pedig akkor mindkettőtöknek dolga van, akkor nyugodtan megkérdezheted, hogy miért nem találkoztok egyszer végre hétvégén is?

9. Ha a jövőtök kerül szóba, nyugtalan lesz.

Ritka olyan férfit találni, aki szeret a legmélyebb érzéseiről beszélni, nem is erről van szó. Ha viszont a barátod feltűnően kellemetlenül érzi magát, ha távolabbi (közös) terveidről mesélsz neki – s itt nem feltétlen a házasságra vagy a gyerekekre kell gondolni – akkor lehet, hogy nincs minden rendben.

10. Egyszer ilyen, egyszer olyan.

Ha találkozni akar veled, akkor végtelenül kedves, ha viszont nincs kedve a randihoz, akkor hűvös? Mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő szeretné? Ha megjelennél a munkahelyén ebédidőben és azt mondanád: „Meglepetés!”, megállna benne az ütő és később szemrehányást tenne, hogy miért mentél be? Ezek mind annak a szomorú jelei, hogy nem tekint a barátnőjének, úgy Isten igazából.

11. Késő este akar veled találkozni.

Bizonyos szempontból izgalmas lehet, amikor kapsz egy késő esti telefonhívást a kedvesedtől, de ugyanennyire lehet rossz előjel is. Ha a barátod mindig késő este akar találkozni veled, amikor éppen hazafelé tart valahonnan, akkor kezdj el erősen gyanakodni. Nem biztos, hogy komolyan gondolja.

eHarmony

 

There are currently no comments.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.