Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

Ha tudjuk, mit keresünk, sokkal egyszerűbb megtalálni a megfelelő ajándékot egy férfinak. A műszaki cikkektől kezdve az egyedi csecsebecsékig rengeteg minden közül választhatunk. Általában egy hétköznapi áruházban nem lehet beszerezni különleges ajándékokat, ehhez inkább az interneten kell körülnézni, ahol tényleg az ajándékozotthoz leginkább illő darabot tudjuk kiválasztani.

Műszaki cikkek

Általában véve a férfiak odáig vannak az elektronikáért, tehát tisztában vannak azzal is, hogy mik a legújabb kütyük a piacon. Ha van a kedvesünknek kedvenc márkája, akkor nyugodtan körülnézhetünk a gyártó oldalán.

Samsung LED TV

A teljesség igénye nélkül néhány oldal:

Samsung
Panasonic
Philips
LG
Apple
Nokia
Sony Ericson

Apple iPhone4s

Az idei év nagy durranása az Apple iPhone 4s és az iPad 2, de népszerűek az érintőképernyős telefonok, LED tévék és a digitális fényképezőgépek. Férfiaknak vehetünk autós médialejátszót, vagy kedveskedhetünk kihangosítóval és GPS-szel.

Mio navigáció

Mindig alaposan tájékozódjunk az árakról, az interneten keresgélve rádöbbenünk majd, hogy milyen óriási eltérések vannak.

Egyedi ajándékok

Ma már számtalan helyen csináltathatunk egyedi ajándékokat, például pólót, párnát, naptárat, egérpadot, bögrét, kulcstartót, kirakót, stb.

A legjobb oldalak az ilyen ajándékokhoz:
Egyedi pólók
Fényképek, albumok, naptárak
Gravíroztatás

Természetesen hagyatkozhatunk a saját kreativitásunkra is. Egy kispárnát mi is megvarrhatunk, amibe aztán belehímezhetünk valamilyen szöveget vagy az ajándékozott nevét.
Kedves ajándék lehet az általunk összeállított fényképalbum vagy más, saját kézzel készített ajándék.

Kényelmes ajándékok

A férfiak nagyon szeretik azokat az ajándékokat, amik kicsit könnyebbé teszik az életüket. Vehetünk nekik autós ülésfűtést, ágymelegítőt, elektromos dugóhúzót, elektromos konzervnyitót, digitális perselyt vagy egy impozáns olvasólámpát.

Az örök klasszikusokról sem szabad megfeledkezni. Az esetek többségében örömet okozhatunk egy férfinak parfümmel, könyvvel vagy a hobbijához kapcsolódó ajándékkal (pl. horgászcikkek, vadászcikkek, sportszerek).

www.ehow.com

"Irtózni a huzattól - gondolta a kis herceg - elég kockázatos kilátás egy növénynek."